Tips Cara Nggawe bermanfaat

Tips Cara Nggawe bermanfaat

Camping Camping Tips Cara Nggawe bermanfaat

Hot

Saturday, January 6, 2018

Camping Camping: Tips Cara Nggawe bermanfaat

January 06, 2018 0

Ing njaba njaba bisa dadi liburan definitif kanggo sederek, kanca, geger sentimental, lan sekutu. Dadi sing bisa uga, bisa uga bakal ngrasakake rasa susah lan malah mbebayani tumrap para campers yen ana kesiapan kurang. Sadurunge nglakoni perjalanan njaba lan nyelidiki alam, anggota kudu ngatur kabeh wektu sadurunge.

Sing nyedhiyani sawetara tips lan aturan sing penting kanggo nggawe njobo sampeyan nemu jurusan sing nyenengake, aman, lan penting kanggo kabeh wong sing kalebu:

Pick Camping sing Nyenengne Nanging Aman

Kita kabeh mirsani ing gambar gerak: pacar sing tantangan kanggo pindhah menyang alas sing ora ana pedhut lan padha miwiti ilang utawa paling ora, ditindakake dening makhluk liar! Kanggo tetep adoh saka kahanan sing ora kuwat iki kedadeyan, kanthi temen-temen milih papan papan sing direksa durung ditrima. Njaga jarak strategis saka wilayah sing dikenal kanggo sawetara wong sing ilang. Sampeyan bakal seneng milih proyek Blair Witch ing ngisor iki.

Ing kasempatan sing nggawa sampeyan bocah utawa bocah cilik karo sampeyan ing kamp udara sing mbukak, sampeyan kudu nambah kabeh pengaturan, lan uga milih papan ngubengi rampung. Nyuwun berkemah sing beda ing ngendi panggonan sing paling apik ing sacedhake umum kanggo mendaki utawa damel tarub kanthi aman.

Decide The Terrain of Your Campsite

Ngerti ing ngendi papan panggonan sampeyan ketemu ora cukup. Sampeyan kudu ngerti babagan wilayah. Kayata, yen sampeyan njelajah titik njaba sing gedhe banget, sampeyan bakal nemtokake manawa sampeyan nglangi alam cukup adoh saka banyu kanggo njaga piranti supaya ora udan nalika pasang tiba. Nindakake peta lan nyinkronake dhewe karo titik kapentingan ing wilayah supaya sampeyan ngerti carane ngliwati wilayah kasebut yen mesthine kudu muncul krisis.

Nggawa Kebutuhan sing Perlu

Perlengkapan dhasar sing kudu dilakoni karo sampeyan yaiku paket perawatan darurat, pasokan terapeutik, lampu sorot, alat pemotong seperti pisau lipat, menghemat baterai, dan lain-lain. Pranata kasebut bakal njamin sampeyan bisa ngatasi kahanan krisis ing acara kasebut. Bab iki diarani pamikiran cerdas kanggo nyiapake masalah fisik saka campers, lan uga ana krisis sing beda-beda kayata gear glitch et cetera. Yen sampeyan duwe individu sing duwe asma, hypersensitivities, utawa penyakit sing beda-beda sing kudu tansah diawasi, ngelingake supaya njaluk resep-resep kasebut ing kabeh kahanan.

Nggawa Peralatan Outdoor

Kanthi hardware udara terbuka, kita kepéngin gadhah sacks sing bener, piranti njaba, kayata tenda, sing nduwèni tenda, jas, lan uga climbing lan climbing gear. Saben komputer hardware iki kunci kanggo trip udara sing mbukak. Mesthekake manawa sampeyan ngirimake piranti lan rigging sing paling kompak supaya sampeyan bisa ngetokake cahya.
Read More